Τσιμεντοειδείς Σανίδες by Rowmat Board

Τσιμεντοειδείς Σανίδες by Rowmat Board

Η εταιρεία ROWMAT ανήκει στην οικογένεια της HELLAS STONES, εργοστάσιο παραγωγής τεχνητών πετρωμάτων όπου ιδρύθηκε το 2000 με έδρα την βιομηχανική περιοχή Λάρισας.

Δημιουργήσαμε το νέο μας εργοστάσιο το 2016 με υψηλά standards ποιότητας, τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, στελεχωμένο με τους ικανότερους και πάντα διαθέσιμους συνεργάτες.

Η ROWMAT δραστηριοποιείται στην παραγωγή ελαφριάς τσιμεντοειδούς σανίδας και των απαραίτητων συναφών υλικών. Το RM Board είναι το μοναδικό υλικό Ελληνικής κατασκευής στην κατηγορία του, καθώς συνδυάζει πλήθος ιδιοτήτων, κάνοντας το σχεδιασμό και την κατασκευή κάθε χώρου προσιτή, εύκολη, αξιόπιστη και ποιοτικά ασυναγώνιστη για κάθε επαγγελματία.

Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας, στις δυνατότητες των συνεργατών μας και στις δυνατότητες της χώρας μας. Βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε επαγγελματία του χώρου της κατασκευής και της ανακαίνισης, παρέχοντας διαρκή υποστήριξη, εκπαίδευση και ενημέρωση, με μοναδικό γνώμονά μας την απόλυτη ευχαρίστηση του τελικού καταναλωτή.

Η εταιρεία μας έρχεται να ταράξει τα πολύπαθα νερά του Ελληνικού κατασκευαστικού τομέα.
Μετά από χρόνια ύφεσης και πλήθος προϊόντων εισαγωγής, τα οποία έχουν κατακλύσει την αγορά μας, δηλώνουμε το παρών, με ένα καινοτόμο, Ελληνικό, δομικό προϊόν υψηλών προδιαγραφών, το οποίο υπερέχει στα σημεία έναντι των ξένων ανταγωνιστών.

Παράλληλα, με ανταγωνιστικές τιμές και χαμηλότερα μεταφορικά κόστη, βρισκόμαστε, γρήγορα και χωρίς διαδικαστικές καθυστερήσεις, σε όλη την Ελλάδα, δίπλα σε κάθε επαγγελματία και μη, που επιλέγει να συνεργαστεί μαζί μας!

Το Rowmat Board είναι ένα υλικό ξηράς δόμησης, κατασκευασμένο από ειδικά μελετημένη εξηλασμένη πολυστερίνη, επικαλυμμένη αμφιπλεύρως από τσιμεντοειδή επίστρωση υψηλών αντοχών.

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι η άκαμπτη και πολύ σκληρή επιφάνεια, ώστε να δεχθεί οποιοδήποτε πλακίδιο, τεχνητή πέτρα, σοβά ή πατητή τσιμεντοκονία.
Η ιδιαιτερότητα του Rowmat Board είναι ότι παρέχει ευκολία στον τεχνίτη κατά την χρήση και εφαρμογή λόγω του πολύ χαμηλού του βάρους.
Έχει άριστες θερμομονωτικές ιδιότητες ενώ συγχρόνως παρέχει πολύ υψηλή μηχανική αντοχή.
Παράγεται σε πάχη 1 έως 10 εκατοστά, μήκος 2,50 ή 1,25 μέτρα ενώ το πλάτος είναι σταθερό 60 εκατοστά.
Το Rowmαt Board είναι αδιάβροχο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στον κατασκευαστικό τομέα για ένα τεράστιο φάσμα εφαρμογών, όπως επένδυση τοίχου, δαπέδου και οροφής, σε μπάνια, spa, χαμάμ, καμπίνες ντους.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Χαμηλό βάρος
  • Θερμομονωτικό
  • Αδιάβροχο
  • Εύκολο στην εφαρμογή
  • Εύκολη μεταφορά
  • Άπειρες δυνατότητες εφαρμογής
  • Ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες
  • Ανθεκτικό στην κάμψη, θλίψη και εφελκυσμό
  • Φιλικό προς το περιβάλλον

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε που μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι Τσιμεντοειδείς  Σανίδες: