Τσιμεντοειδείς Αρμόστοκοι, Permacolor Select & Permacolor Select Fine by Progress

Τσιμεντοειδείς Αρμόστοκοι, Permacolor Select & Permacolor Select Fine by Progress

ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΕΙΣ ΑΡΜΟΣΤΟΚΟΙ
Οι τσιμεντοειδείς αρμόστοκοι LATICRETE® είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας για το σφράγισμα αρμών κεραμικών πλακιδίων και ψηφίδων. Συμπαγείς, ανθεκτικοί, με ομοιόμορφο χρώμα και ειδικά μυκητοκτόνα, μπορούν να αναμειχθούν με νερό ή με λάτεξ για την κατασκευή αρμών μεγάλης διάρκειας, με υδροαπωθητικά χαρακτηριστικά και ελάχιστη συντήρηση. Περιέχουν ειδικά υδραυλικά συνδετικά, πολυμερή και πρόσθετα ποικίλης κοκκομετρικής σύνθεσης και επιτρέπουν την κατασκευή αρμών ποικίλου πλάτους (από 1 έως 15 mm) με υδροαπωθητικά χαρακτηριστικά που δεν λερώνουν εύκολα. Η ποικιλία κλασικών και νέων χρωμάτων επιτρέπει τη δημιουργία συνθέσεων που είναι κατάλληλες για όλους τους χώρους.

PERMACOLOR® SELECT

Τσιμεντοειδές σφραγιστικό ταχείας πήξης. Διάλυμα χρωστικής. Ειδική σύνθεση κατά των κηλίδων από άλατα.

Περιγραφή Προϊόντος 

Το PERMACOLOR® SELECT είναι ο πρώτος τσιμεντοειδής αρμόστοκος υψηλών επιδόσεων με ξηρές χρωστικές σε διάλυμα. Έχει μελετηθεί για όλες τις εφαρμογές σε κατοικίες και εμπορικά κτήρια και εξασφαλίζει εξαιρετικές επιδόσεις τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Το PERMACOLOR® SELECT† στεγνώνει γρήγορα και είναι κατάλληλο για αρμούς από 1,5 έως 12 mm, σε τοίχους και δάπεδα. Διατίθεται σε 52 χρώματα.

PERMACOLOR® SELECT FINE

Τσιμεντοειδές σφραγιστικό ταχείας πήξης. Διάλυμα χρωστικής. Ειδική σύνθεση κατά των κηλίδων από άλατα.

Περιγραφή Προϊόντος

Το PERMACOLOR® SELECT FINE είναι ένας τσιμεντοειδής αρμόστοκος υψηλών επιδόσεων με ξηρές χρωστικές σε διάλυμα. Έχει μελετηθεί για όλες τις εφαρμογές σε κατοικίες και εμπορικά κτήρια και εξασφαλίζει εξαιρετικές επιδόσεις τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Είναι ένα προϊόν που στεγνώνει γρήγορα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αρμούς από 1,5 έως 3 mm, σε τοίχους και δάπεδα, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Διατίθεται σε 52 χρώματα.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε βασικές πληροφορίες καθώς και την εφαρμογή Permacolour: