Εύκολο σύστημα για την τέλεια αλφαδοποίηση πλακιδίων σε δάπεδο και τοίχο όπως επίσης και μάρμαρα έως 2,5 πόντους πάχος. Αποτελείται απο σετ αποστάτες και καπελάκια που εφαρμόζονται περιμετρικά στα πλακάκια. Ιδιαίτερα Κατάλληλα για μικρού πάχους πλακίδια, καθώς επίσης και για μεγάλων διαστάσεων πλακίδια που έχουν δύσκολη τοποθέτηση. Προυποθέσεις : ελάχιστο πάχος αρμού 2mm και για πάχος πλακιδίου απο 3-12mm Συνδιάζονται και με κοινούς σταυρούς για δημιουργία αρμών μεγαλύτερου πάχους.
Το νέο σύστημα εγκατάστασης έφτασε, αποτελούμενο από ένα αυτοκόλλητο πώμα και μια ράβδο σύνδεσης (σε τρεις μορφές: γραμμική, T και σταυροειδής), η οποία είναι συμβατή με άλλα διαχωριστικά ισοπέδωσης στην αγορά. Χάρη στο αυτοκόλλητο πώμα, η ταχύτητα εισαγωγής του είναι υψηλότερη από τα άλλα συστήματα στην αγορά, επιτρέπει την καλύτερη απόδοση του βιδώματος παρά την ανάκτηση του καπακιού στο τέλος της τοποθέτησης (ξεβιδώνοντας τη χρησιμοποιημένη ράβδο σύνδεσης) εκτός από το καπάκι παρέχεται σταματήστε σε περίπτωση που χρησιμοποιείται υπερβολική δύναμη για να αποφευχθεί η θραύση της ράβδου σύνδεσης και συνεπώς η εργασία διανομής για την αφαίρεση και επανατοποθέτηση του κεραμιδιού με τη νέα ράβδο σύνδεσης.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
-Η ράβδος δεσίματος είναι συμβατή με άλλα συστήματα στην αγορά.
-Μοναδικό σύστημα με αυτόματη βίδα και ξεβίδωμα του καπακιού.
-Αντικραπτικό καπάκι.
-Γρήγορη κατάργηση του καπακιού.
-Πολύ λεπτή αλλά ταυτόχρονα ανθεκτική βάση για γρήγορη ολίσθηση κάτω από το κεραμίδι:
-Επιτρέπει την τοποθέτηση πλακιδίων από πάχος 0 έως 20 mm:
-2 mm ράβδος διαφυγής.
-Δακτύλιοι διαθέσιμες σε 3 μεγέθη:
ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ:
1.Τοποθετήστε μία ή περισσότερες ράβδους γραβάτας κάτω από το πλακίδιο.
2.Τοποθετήστε το επόμενο πλακίδιο
3.Τοποθετήστε την κουκούλα στην ράβδο σύνδεσης: με αυτόν τον τρόπο θα βιδωθεί αυτόματα.
4.Στη συνέχεια, σφίξτε το έως ότου τα κεραμίδια ευθυγραμμιστούν.
5.Δεν χρειάζονται επιπλέον εργαλεία για την κατάργησή τους! Μόλις η κόλλα έχει σκληρύνει, ένα λάκτισμα στη γραμμή έλξης θα είναι αρκετό για να το εξαλείψει.
6.Ο απορροφητήρας θα ξεβιδωθεί αυτόματα από τη ράβδο σύνδεσης και θα χρησιμοποιηθεί για μετέπειτα τοποθέτηση.
Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε την εφαρμογή του συστήματος: