Εταιρεία

Εμείς…

 

Η οικογένεια Γκορίτσα και οι συνεργάτες της δραστηριοποιούνται στο εμπόριο πλακιδίων , ειδών υγιεινής και σύγχρονων οικοδομικών υλικών  πάνω από 45 χρόνια με αγάπη και συνέπεια προς τους πελάτες της.Έχοντας πάντα σαν πρότυπο την καλή ποιότητα προϊόντων και την άριστη εξυπηρέτηση πελατών, το οποίο είναι και το κλειδί της επιτυχίας! 

Μέσα από την πολυετή ασχολία μας στον χώρο του πλακιδίου και των ειδών υγιεινής, μπορούμε με σιγουριά να σας προσφέρουμε την εμπειρία στο να βρίσκουμε λύσεις, να δημιουργούμε, να κατασκευάζουμε, να ανακαινίζουμε και να καινοτομούμε πάντα σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις σας. «Εργαλεία» μας το design, η αισθητική και οι καλλιτεχνικές απόψεις. Στον εκθεσιακό μας χώρο θα βρείτε τεράστια ποικιλία σε πλακάκια, είδη υγιεινής, εξοπλισμό, έπιπλα μπάνιου και όχι μόνο. Στόχος της ομάδας μας, μέσα από την συνεργασία αναγνωρισμένων και αξιόπιστων εργοστασίων είναι να σας παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες, άριστης ποιότητας υλικά και υπεύθυνη εξυπηρέτηση. Συνδυάζοντας τη σύγχρονη αρχιτεκτονική και τις κλασσικές γραμμές, στην εταιρία Γκορίτσας θα βρείτε αυτό που ονειρεύεστε! 

Η επιχείρηση ενισχύθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος  <<Ψηφιακές Συναλλαγές>> για την απόκτηση νέων ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών. 

Φορέας Υλοποίησης : Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε

ΑΦΜ:999171286 ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ (ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ):000114880937000