Πατητή Τσιμεντοκονία σε Μπάνιο

Πατητή Τσιμεντοκονία σε Μπάνιο

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΣΕ ΜΠΑΝΙΟ

Είδαμε τη διαδικασία εφαρμογής πατητής τσιμεντοκονίας σε δάπεδο και τοίχο, όμως όπως έχουμε αναφέρει και νωρίτερα μπορεί να τοποθετηθεί και σε πολλές άλλες εφαρμογές. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει επιλεγεί σε πισίνες, σκάλες, αυλές και ταράτσες, όμως πιο ξεχωριστή και συνηθισμένη περίπτωση όμως αποτελεί η πατητή τσιμεντοκονία σε μπάνιο. Είναι ιδανική επιλογή γιατί όλοι θέλουν για το μπάνιο ένα ξεχωριστό στυλ, ενώ το μικρό του μέγεθος λύνει το πρόβλημα του κόστους, αφού σε απόλυτα νούμερα το τελικό κόστος δεν θα έχει μεγάλη διαφορά. Για αυτό συχνά επιλέγεται ως λύση για κάλυψη τόσο του δαπέδου όσο και των τοίχων, δημιουργώντας ένα πραγματικά μοναδικό ύφος.

Μάλιστα αν έχετε τη δυνατότητα μπορείτε να επιλέξετε την πατητή τσιμεντοκονία ακόμα και για την κατασκευή κάποιων διακοσμητικών (εσοχές, βιτρό, πλαίσιο καθρέφτη) ή ακόμα και ενός νεροχύτη ή μπανιέρας. Αυτά σε συνδυασμό με πρωτότυπα σχέδια και ιδιαίτερες τεχνοτροπίες σε τοίχο ή/και δάπεδο, με μοναδικά χρώματα και κυρίως με αστείρευτη φαντασία, μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα ένα πραγματικά ξεχωριστό μπάνιο, χωρίς μεγάλες υπερβάσεις σε θέματα κόστους.
Το πιο σημαντικό όμως για την επιτυχημένη ολοκλήρωση του έργου σας είναι να το αναλάβει κάποιο έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο και όχι απλά κάποιος μάστορας που γενικά ασχολείται με οικοδομικές εργασίες αλλά δεν έχει τη σχετική εμπειρία.

Όπως είδαμε λοιπόν υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε πατητή τσιμεντοκονία σε αρκετά είδη τοίχων, χωρίς αυτά που παρουσιάσαμε να είναι οι μοναδικές επιλογές. Ανάλογα με τις ανάγκες σας απευθυνθείτε σε μας για να σας συμβουλέψουμε τι ακριβώς ταιριάζει στην περίπτωση σας, ώστε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.